Advertentie website

Wilt u zelf een advertentiesite beginnen maar heeft u weinig kennis van de techniek? U kunt een PHP script gebruiken daarvoor. Met zo een script kan door mensen heel gemakkelijk een advertentie geplaatst worden op uw advertentiesite. Hoe lang een advertentie weergegeven blijft worden, kunt u zelf instellen met het marktplaats CMS script. Na de door u aangegeven tijd wordt de advertentie op inactief gezet. Zo heeft u altijd actuele advertenties binnen uw marktplaats omgeving.

Middels de pagina marktplaats CMS kan meer informatie worden ingewonnen. Wanneer u die pagina heeft doorgenomen, weet u precies waar u een script kunt kopen. Daarmee is met een simpele installatie een eigen marktplaats site op te zetten. Uw advertentiesite kan op verschillende manieren worden ingezet voor het generen van inkomsten.

U geeft adverteerders de mogelijkheid om op simpele wijze afbeeldingen bij een advertentie te tonen. Hoeveel foto’s er bij een advertentie geplaatst mogen worden, is aanpasbaar. Welk formaat de afbeeldingen dienen te krijgen, kunt u als beheerder instellen. Voor iedere rubriek op uw site kunnen de zoekwoorden en een beschrijving ingevuld worden. Zodat u ook binnen de zoekmachines op de juiste manier vindbaar bent.

Reageren op een advertentie kan via een formulier. Verder kunt u het zo instellen dat er een hyperlink of telefoonnummer kan worden getoond bij een advertentie. Er is een tarief voor deze aanvullende opties te rekenen. Er zal voor verschillende betaalproviders ondersteuning zijn.