Startpagina website

Goed gevonden worden met uw website in Google is vaak gewenst. Wilt u geld met uw site verdienen, dan is een goede positie erg belangrijk. Daarbij spelen links die verwijzen naar uw website een belangrijke rol. U kunt op bestaande websites uw link aanmelden, maar een eigen startpagina website beginnen is ook interessant.

Er kunnen daarbij ook links worden verkocht aan andere website eigenaren. Met name wanneer u bedrijven als klant heeft, zou dat als extra dienst aanbieden een aantrekkelijke optie kunnen zijn. Wilt u graag meer over deze mogelijkheid te weten komen, neem dan eens https://vrolijkinternetservices.nl/eigen-startpagina-maken/ door. U kunt er zowel uzelf als uw klantenkring mee helpen.

U heeft de volledige controle over de backlinks die op uw website vermeld staan via een beheeromgeving. U kunt het zo instellen dat op de website automatisch links worden verkocht. Binnen uw website is een betaalkoppeling opgenomen waarmee de klant kan betalen. Het tarief dat wordt gerekend voor een backlink, kunt u zelf bepalen. U kunt voor gewone links en links op de voorpagina van uw website verschillende tarieven rekenen. Het script kan door middel van een koppeling met een betaalprovider controleren of een betaling goed is gegaan. De link wordt direct na een succesvolle betaling aan uw website toegevoegd.

De website kan compleet naar uw wens worden aangepast via de beheeromgeving van uw website. U kunt elke gedane verandering direct binnen uw site zien. Verder kunt u aanvullende teksten naast de backlinks plaatsen op de pagina’s van uw website. De uitstraling is per categorie op de dochterpagina’s aan te passen. Ook kunt u zogeheten RSS-feeds met het meest recente nieuws toevoegen.