Hundekurv til billig penge
 

Velkommen til hundekurv


Hundekurv til billig penge

Vi skriver ofte om ting som er relateret til dyr, kæledyr hovedsagligt, denne gang er ingen undtagelse, her kigger vi på en hundekurv som er billig, men stadig i kvalitets materiale og flot design!

En hundekurv er typisk i hård materiale, hvorimod en hundeseng er som regel en blød pude lignende seng til hunde, men en hundekurv forbindes med enten en flettet kurv eller en kurv i hård plast.

Billede af en typisk hundekurv:

Hundekurv

Disse er hundekurve flettet i ægte Pillan, det er et træ materiale som er meget bøjeligt og som er godt pga. dets egenskaber i form af træ til en hundekurv. Man kan også købe en hundekurv som blot er lavet af hård plast, disse er perfekte til de mange hunde som synes det er sjovt at skille hundekurven ad, det kan de ikke med de plastik hundekurve som kan fås.

Hvad koster en hundekurv?

Typsik ligger en hundekurv i omegnen af 300 kroner, så de er relativt billige i forhold til hundeseng som ofte kan koste mellem 700-1500 kroner hvis man har en stor hund. Så en hundekurv med et tæppe eller en pude er bestemt værd at overveje hvis man vil spare penge, for hunden er helt sikkert ligeglad med design og flotte farver, bare den er god at sove i!

Find den bedste hundekurv lige her!Links
 Free Websites By All4Webs