VAN TEAK TOT GIETIJZER - MOOIE EN COMFORTABELE TUINMEUBELEN DIE BIJ U PASSENWanneer men het over terrasmeubilair heeft; de vele verschillende soorten zullen in je opkomen. Er zijn er die gemaakt zijn van teak, gietijzer, aluminium, wicker, PVC of vinyl. In dit artikel wordt ingegaan op de verschillende soorten die worden genoemd.

 

Teakhout

Van een hardhouten boom afkomstig uit Zuidoost-Azië, staat teakhouten meubelen bekend om hun gevoel voor stijl en luxe. Of het nu gaat om een ​​buitenteak of een binnenteak, met dit zeldzame stuk hout zult u zeker zeer tevreden zijn. De houtsoort is bestand tegen kromtrekken, Teak loungeset opzwellen, rotten en krimpen. Teakhouten terrassets worden vanwege de zeldzaamheid en kwaliteit tegen een zeer hoge prijs verkocht. Dit is een investering. Het bedrag dat u betaalt voor uw teakhouten meubelen is het aantal jaren waard dat het mee kan gaan. Teak is in staat tot elk klassiek ontwerp en is door zijn rubbergehalte bestand tegen de zwaarste omstandigheden.

Teakhouten meubelen die je in je tuin kunt hebben zijn teakhouten plantenbakken, teakhouten banken of teakhouten loungestoelen. Als je meer quality time buiten wilt hebben, overweeg dan om te investeren in een teakhouten terrasset. Met hen kun je buiten en in comfort en stijl eten.

 

Gietijzer

Gietijzer is een ander materiaal dat geschikt is voor tuinmeubilair. Gietijzer is dus zwaar; meubels die ervan zijn gemaakt, zullen niet gemakkelijk omvallen door harde wind. Omdat het ijzer is, is het echter vatbaar voor roest als er geen preventie op is toegepast. Antiroestoplossing wordt meestal op de meubels aangebracht voordat ze in de buitenruimte worden geplaatst.

 

Van het metalen canvas van een gietijzer kunnen veel mooie ontwerpen worden gemaakt. Dit kan gietijzer een klassieke uitstraling geven. Gietijzer zou een van de duurste materialen zijn die je voor terrasmeubilair kunt gebruiken. Het ontwerp en de emotionele waarde die het uw terrasmeubilair kan geven, zijn echter zeer de moeite waard.

 

Aluminium

Aluminium is nog een ander populair materiaal dat je op de markt voor tuinmeubilair aantreft. Aluminium is een zeer licht materiaal en als je het in je tuin hebt, kun je de indeling zo vaak veranderen als je wilt, want je zou niet bang zijn om de meubels te verplaatsen. Maar slecht nieuws voor huiseigenaren die voor aluminium kiezen, is dat ze moeite hebben om de meubels op hun plaats te houden als het plotseling hard gaat waaien. Wees niet verbaasd om uw tuinstoelen aan te treffen op het gazon van de buurman na een nacht met harde wind.

 

Zelfs als aluminium tijdens winderige dagen niet kan blijven zitten, is het behoorlijk duurzaam. Het roest ook niet en kan daarom lang worden gebruikt.

 

Aluminium is niet voor elke plek geschikt. Waarom? Teak loungeset Omdat de look en feel die het naar een plek zal brengen niet zo elegant is. Het is daarom niet waarschijnlijk dat een landhuiseigenaar het type tuinmeubilair in zijn tuin zal hebben. Aluminium kan in kleur en uitvoering zijn voor elk thema. Je kunt het zelfs laten dempen om het stijlvoller te maken.

 

rieten

Een klassieker en een zeer populaire keuze zou het rieten materiaal zijn. Vroeger waren stijl en kleur beperkt, maar nu is er een verscheidenheid aan opties beschikbaar, van levendige kleuren tot klassiek wit. Kies gewoon degene die het beste bij uw persoonlijkheid passen of kies op basis van het thema dat u wilt. Rieten kan sterk genoeg zijn om sterke wind te weerstaan. Het is ook bestand tegen de hitte van de zomerseizoenen. Er moet echter goed onderhoud worden gepleegd om ervoor te zorgen dat het terrasmeubilair niet snel verslijt. Door zijn klassieke ontwerp past hij goed op elk soort terras of huisdeck.

 

Wicker komt eigenlijk uit een familie van licht hout en heeft daarom de neiging om water op te nemen. Dit is de reden waarom het voor gebruik moet worden beschermd en u kunt dat doen door het oppervlak van het meubel in lagen te bekleden met latexverven, een andere niet-poreuze substantie om het waterdicht te maken.

 

PVC

Omdat PVC's goedkoop zijn, beschouwen de meeste mensen dit materiaal als goedkoop. Integendeel, PVC kan een heel mooi materiaal zijn voor je terras. Om de schoonheid van dit materiaal te ontketenen, moet men er zorgvuldig mee omgaan en het op de juiste manier bewerken. PVC's zouden ook gevoelig zijn voor de schadelijke UV-stralen van de zon. De juiste voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om te voorkomen dat u door deze UV-stralen wordt beschadigd.

 

vinyl

Vinyl is een materiaal van goede kwaliteit. Het is sterk en duurzaam en daarom geschikt voor buiten. Al deze kwaliteit maakt vinyl tot de duurste op de markt. Het is er in vele uitvoeringen en kleuren. Vinyl heeft nog andere voordelen die het wenselijk maken voor buiteninrichting. Het is zeer gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij. Wat wil je nog meer als tuinmeubels vuil kunnen worden als ze buiten staan.

 

Of het nu gaat om gietijzer, vinyl, PVC, aluminium, wicker of teak buitenmeubelsopnieuw, het is zeker ontworpen voor schoonheid en comfort.