Parhaat menetelmät saavuttaa korkein tavoite: seksiseuraa alkaen internet-sivusto


ik

 

Tutkimus on hyvä näyttää, suostuttelua, sekä se, mikä tekee ihmissuhteista työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating sovelluksia. 

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon haaste  seksia.net etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimään), et ole yksin. 

Kirkon penkki Tutkimuksen Laitos tiedot on oikeastaan totesi, että huolimatta siitä, että määrä ihmiset käyttävät seksiseuraa palveluihin kasvaa ja prosenttiosuus henkilöistä, jotka ajattelevat, se on hyvä tapa konferenssi yksilöitä kasvaa-suurempi kuin 3. yksilöiden että raportti on verkossa dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa he ovat todella toteutuvat verkossa. 

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne kätevästi estyy, väittää Harry Reis, PhD, Psykologian Professori ja Dekaani on Professori Arts, Sciences, sekä Engineering, University of Rochester. "On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja myös uskon, että todella käyttää seksiseuraa." 

Reis tutkii sosiaalista vuorovaikutusta ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän suhteita. Hän coauthored 2012 katsausartikkeli, joka tutki vain, miten psykologia voi selittää useita seksiseuraa dynamiikkaa. 

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on erilainen kokous-henkilön todellinen elämä ... sekä jotenkin se ei ole. (Reis kertoo, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoita "online-konferenssi," onko se kautta dating web-sivuston tai dating sovellus.). 

"Et yleensä tiedä niiden osalta ennen kuin itse täyttää," Reis kertoo siitä, että ihmiset täyttävät verkossa. Olet ehkä lukenut lyhyt profiili tai olet ehkä ollut melko huomattavaa keskustelut avulla viestin tai sähköpostin. 

Sekä samalla tavalla, kun tapaat henkilön offline-tilassa, voit tunnistaa paljon yksityiskohtia, että henkilö etukäteen (kuten silloin, kun olet saada perustettu jopa läheinen ystävä) tai voit ymmärtää, hyvin vähän (jos, jotta väite, voit mennä ulos kanssa henkilö olet täyttänyt lyhyesti baarissa). 

"Ehdotuksen takana seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen ehdotus", sanoo Lara Hallam, tutkija Jako Vuorovaikutuksen Tutkimuksia Yliopistossa Antwerpenissa, jossa hän huolehtii hänen PhD vuonna kumppanuus tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimuksen, joka huomasi, että ikä oli vain luotettava forecaster, mitä on tehty on-line daters todennäköisesti itse täyttää.). 

"Ihmiset ovat itse aina käyttänyt middlemans, kuten äidit, ystävät, papit, tai ihmisiä, jäseniä, etsi sopiva kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa eroaa menetelmiä, jotka menevät edelleen takaisin kerroksia, yksityisyyden mukana. 

Jos olet tyydyttää henkilö käyttää kaveri tai perheenjäsen, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on keino avustaa tarkistaa tiettyjä ominaisuuksia, jotka koskevat henkilö (fyysinen ulkonäkö, arvot, ominaisuus, ja niin edelleen). 

Ystävä ei ehkä aina ole oikeassa, mutta he ovat yhä asetus ylös henkilön kanssa, he uskovat, että pidät, Hallam väittää. "Online daters edelleen internetissä ventovieraita asti kun he tehdä päätös tyydyttää offline-tilassa.". 

Ja on olemassa erityisiä kohdat, jotka koskevat henkilö-ja myös mahdollinen kumppani, että et yksinkertaisesti ei löydä alkaen profiili tai puhua verkossa, Reis lisää: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? 

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se kuuluu tehdä kumppanuus eivät vain ole helposti saatavilla tili," Reis sanoo. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimuksen tuki, että tällaisia käsitteitä ovat tärkeitä suhteita, ja myös ennustajat ovat kumppanuuden menestys, hän pitää mielessä.). 

seksiseuraa on keino avata ovet täyttävät sekä päivämäärä ihmisiä, Reis sanoo. Ja yksi asia, sovellukset, ja myös sivustot ovat valitsevat heille on, että kyky yksinkertaisesti auttaa sinua tavata jopa enemmän yksilöitä. 

Vaikka on olemassa rajallinen ammatillinen tutkijat, jotka on erityisesti arvioitava seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi yhteydet toimivat ulos ja myös mikä ajaa yksilöt yhdessä aluksi. 

"Paljon siitä, mitä me voi hakea seksiseuraa tutkimuksesta on todella paljon enemmän arvailua kuin muunlaiset tutkimukset," Reis väittää. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor ottaa huomioon lähes 4000 tutkimuksia koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteellinen tutkimus, ja muita tekniikoita keksiä kokoelma standardeja, miten luoda tilin, miten valita puvut, ja myös miten tulla lähelle online-viestintää. 

Luoda jopa dating tilille tietyllä tavalla ei ole osoittaa takaa kokous elämäsi rakkaus. Chaudhry on tutkijat eivät käytä joitakin suuntaviivoja siitä, miten jakaa tietoa itsestäsi sekä miten päättää, että ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat tukea", hän sanoo. 

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri tilanne konferenssi joku todellinen elämän-ja myös joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "on-line konferenssi," onko se dating web-sivusto tai dating sovellus.). 

Luoda jopa dating profiili erityinen tapa ei viittaa siihen, varmuus, kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän sanoo.Links
 Free Websites By All4Webs