Sinulla on yksi tavoite, ja myös tässä on, miten saapuvat - Seksiseuraa netistä


ty

Tutkimukseen ulkonäkö, suostuttelua, sekä se, mikä tekee ihmissuhteista työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps. 

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon ongelma seksia.net etsiä "yksi" (tai kuka olet yrittää löytää), et ole ainoa. 

Istuin Proving ground data on todennut, että vaikka eri ihmiset käyttävät seksiseuraa palvelut laajenee ja myös prosenttia henkilöitä, jotka uskovat, se on erinomainen tapa tavata yksilöitä on laajentamalla-- suurempi kuin 3. henkilöitä, jotka raportti on verkossa dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa he tapasivat verkossa. 

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne kätevästi lannistua, toteaa Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian ja Deanin Opettaja Arts, Sciences, sekä Engineering, College of Rochester. "On vanha sanonta, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-sekä oletan, että todella laittaa seksiseuraa." 

Reis tutkii sosiaalista vuorovaikutusta ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja myös etäisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 suosittelu post, että arvioidaan, miten psykologia voi selittää muutamia seksiseuraa dynamiikkaa. 

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri tilanne kokouksessa joku todellisuudessa-ja myös jollain tapaa se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa "internetissä kokouksessa," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.). 

"Yleensä on lisätietoja niitä ennen todella tavata," Reis kertoo siitä, että ihmiset täyttävät verkossa. Saatat joutua tarkistaa lyhyt-tili tai sinun on ehkä ollut suhteellisen merkittävää keskustelujen avulla tekstiä tai sähköpostitse. 

Sekä myös, kun et täytä joku offline-tilassa, saatat tunnustavat, paljon yksityiskohtia, että yksittäiset etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis jopa hyvä ystävä), tai ehkä tiedä hyvin vähän (jos, jotta väite, voit mennä ulos jonkun kanssa olet täyttänyt lyhyesti baarissa). 

"Ehdotuksen takana seksiseuraa ei ole uusi käsite," valtioiden Lara Hallam, tutkija Jako Vuorovaikutuksen Tutkijat University of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin suhde tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimuksen, joka todettiin, että ikä oli vain luotettava forecaster, mitä tehdään verkossa daters extra todennäköisesti itse koota.). 

"Ihmiset ovat itse asiassa jatkuvasti käyttää välittäjiä, kuten äidit, hyviä ystäviä, clergymans, tai heimo osallistujat, löytää sopiva kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa vaihtelee tekniikoita, jotka menevät kauemmaksi kerroksia, yksityisyyden mukana. 

Jos täyttää henkilön avulla ystävä tai perheenjäsen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on siten hyödyllistä vahvistaa erityisiä ominaisuuksia, jotka koskevat henkilö (fyysinen ilme, worths, yksilöllisyys ominaisuuksia, ja enemmän). 

Läheinen ystävä voi aina saada se oikea, mutta ne ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa he uskovat pidät, Hallam sanoo. "Online daters pysy internetissä tuntemattomia ihmisiä, kunnes he päättävät tyydyttää offline-tilassa.". 

Ja lisäksi on olemassa tiettyjä kohtia, jotka koskevat henkilö-ja mahdollinen kumppani, että et vain voi selvittää, alkaen profiili tai chattailuun verkossa, Reis lisää: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi toinen nauraa? Haluatko nauttia toistensa liiketoimintaa? Tuntuuko siltä, että olet paljon parempi yksilö kun olet eri henkilö? 

"Niitä asioita, jotka todella väliä, kun se koskee tekeminen kumppanuus työtä ei yksinkertaisesti ole tarjolla tilin," Reis sanoo. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimukseen apua, että tuollaiset käsitteet ovat tärkeitä suhteita, ja myös ovat ennustajat yhteys menestykseen, hän toteaa.). 

seksiseuraa on tapa avata ovet tavata ja päivämäärä yksilöitä, Reis toteaa. Ja myös toinen kohta, sovellukset ja sivustot ovat menossa heille on, että kapasiteetti yksinkertaisesti tukea sinua nauttia enemmän yksilöitä. 

Vaikka on olemassa rajoitettu tieteellisiä tutkimuksia, jotka on erityisesti arvioitava seksiseuraa lopputulos, on vuoden tutkimus miksi yhteydet liikunta-ja mikä ajaa ihmiset toisiaan ensimmäisen sijainti. 

"Paljon siitä, mitä me voimme vaatia koskevat seksiseuraa tutkimus on todella paljon enemmän irti eri muunlaisia tutkimuksia," Reis sanoo. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor ottaa huomioon lähes 4000 tutkimuksissa eri puolilla psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tiede, ja myös erilaisia muita tekniikoita eteenpäin jopa kokoelma standardeja, miten perustaa tilin, miten valitse vastaa, ja miten tulla lähelle internetissä vuorovaikutusta. 

Luoda jopa dating profiili erityisellä tavalla, ei ole osoittaa vakuutuksen täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry havainnot eivät tarjota joitakin muistutuksia siitä, kuinka jakaa tietoa itsestäsi ja miten päättää, kuka ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat tukea", hän väittää. 

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri tilanne konferenssi henkilö itse elämän-sekä joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "on-line kokouksessa," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.). 

Luoda jopa dating profiili erityisiä keinoja ei suinkaan vakuutuksen täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa," hän toteaa.Links
 Free Websites By All4Webs