Kuinka paljon parempi seksiseuraa, mukaan psykologia


yuyju

Tutkimukseen kauneus, suostuttelua, ja myös mitä tekee yhteydet työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating sovelluksia. 

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon palapeli etsiä "yksi" (tai kuka olet etsien), et ole yksin. 

Istuin Proving ground data on oikeastaan totesi, että  http://seksia.net/ vaikka eri ihmiset käyttävät seksiseuraa ratkaisuja laajenee ja myös prosenttia ihmisistä, jotka ajattelevat, se on hyvä tapa tavata yksilöitä kasvaa-enemmän kuin kolmasosa ihmisiä, että raportti on-line dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa he ovat todella tyytyväisiä online. 

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne kätevästi esti, toteaa Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian ja Dekaani on Professori Arts, Sciences, sekä Engineering, University of Rochester. "On vanha, jossa todetaan, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-sekä uskon, että se liittyy oikeastaan seksiseuraa." 

Reis tutkimuksissa sosiaalinen vuorovaikutus ja muuttujat, jotka vaikuttavat määrä sekä läheisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 suosittelu post, että arvioidaan tarkasti, miten psykologia voi selittää joitakin seksiseuraa dynamiikkaa. 

Jotenkin seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa joku reality-ja myös jotenkin se ei ole. (Reis kertoo, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "online-kokous," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.). 

"Voit yleensä tietää niistä ennen kuin voit itse tavata," Reis sanoo koskevat henkilöitä, voit täyttää verkossa. Saatat olla kassalla lyhyt profiili tai olet ehkä ollut suhteellisen laajojen keskustelujen kautta tekstiä tai sähköpostitse. 

Ja vastaavasti, kun täytät henkilö offline-tilassa, et voi tietää paljon tietoa, että yksittäiset etukäteen aikaa (kuten silloin, kun olet saada perustettu kasvoi kaveri) tai ehkä tiedä hyvin vähän (jos katsotaan valtion, voit mennä ulos jonkun kanssa, oletko tyytyväinen lyhyesti baarissa). 

"Ehdotuksen takana seksiseuraa ei ole uusi käsite," väittää Lara Hallam, tutkija Jako Viestintä Tutkimus-Opintoja College of Antwerp, jossa hän on tekemisissä hänen PhD vuonna suhde tutkimuksissa. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka huomasi, että ikä oli vain luotettava forecaster, mitä tehdään verkossa daters paljon enemmän todennäköisesti itse koota.). 

"Ihmiset ovat jatkuvasti käytetään middlemans, kuten äidit, ystävät, papit, tai heimon jäsenet, löytää sopiva kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa vaihtelee tekniikoita, jotka menevät kauemmaksi kerroksia, yksityisyys merkitsi. 

Jos et täytä joku tarkoittaa hyvä ystävä tai perheenjäsenet osallistuja, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on keino hyödyllistä vahvistaa tiettyjä ominaisuuksia henkilö (fyysinen ilme, worths, persoonallisuuden tyyppi, ja niin edelleen). 

Kaveri ei välttämättä saada se oikea, kuitenkin he yhä asetus ylös henkilön kanssa, he olettavat, että pidät, Hallam toteaa. "Online daters edelleen olla verkossa vieraita asti minuutti ne päättää täyttää offline-tilassa.". 

Ja on olemassa tiettyjä kohtia, jotka koskevat henkilö-ja myös mahdollinen kumppani, että et yksinkertaisesti voi selville tilin tai chattailuun verkossa, Reis lisää: oletteko vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi toinen nauraa? 

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se liittyy liitäntä työtä ei yksinkertaisesti ole tarjolla tilin," Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimuksen tuki, että tällaiset periaatteet ovat erittäin tärkeitä yhteyksiä, sekä ennustavat kumppanuuden menestys, hän toteaa.). 

seksiseuraa on keino avata ovet tavata ja päivämäärä yksilöitä, Reis toteaa. Sekä yksi kohta, sivustot, sekä sovellukset ovat menossa heille on, että kyky vain auttaa sinua tavata enemmän ihmisiä. 

Vaikka on olemassa minimaalinen ammatillinen tutkijat, jotka on erityisesti analysoitu seksiseuraa lopputulos, on vuoden tutkimus miksi kumppanuuksia liikunta ja myös mikä ajaa ihmiset yhdessä ensimmäinen paikka. 

"Useimmat mitä voimme sanoa koskevat seksiseuraa tutkimus tutkimus on todella extra theorizing eri muunlaisia tutkimuksia," Reis sanoo. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor ajatellut lähes 4,000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tieteellistä tutkimusta, ja myös muut self-valvontaa löytää nopeasti joukon suuntaviivoja, miten luoda profiilin, vain miten valita puvut, ja miten lähestyä internet vuorovaikutusta. 

Luoda jopa dating huomioon tietty menetelmä ei ole ehdottaa takuu, joka täyttää elämäsi rakkaus. Kuitenkin Wildner on tutkijat toimittavat joitakin muistutuksia siitä, miten jakaa tietoja oman sekä miten valita, kuka ottaa mahdollisuuden. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa," hän toteaa. 

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri pallo peli tapaaminen tosielämässä-sekä joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "internetissä kokouksessa," onko se on dating sivusto tai dating sovellus.). 

Asettaminen dating huomioon tietyn tarkoittaa ei ei tarkoittaa takaus täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat tukea", hän väittää.Links
 Free Websites By All4Webs